Asiakkaitamme

Rakennusala

Ripatti
Länsi-Rajan rakennussaneeraus
Sjöman Helsingin Nosturit Oy
Sarjametalli sisäilmapalvelut
työajanseuranta duunissafi ja asiakas JJJ Rakennus Oy
Ihanaa, kun ei tarvitse enää soitella tuntilappujen perään. Palkanlaskenta sujuu nykyään huomattavasti jouhevammin. Työtunnit ovat näkyvillä kätevästi reaaliajassa, joten näen helposti, kuka on töissä ja kuka ei. Palvelu on erittäin helppokäyttöinen. Suosittelen lämpimästi!
Marjo Ahonen
JJJ Rakennus Oy

Teollisuus & tuotanto

Caverion
Novosan
Nordqvist
Nipere

Julkishallinto, koulutus & järjestöt

Gastroboda
Gastroboda on yksityisiä päivähoitopalveluita tarjoava yritys. Otimme Duunissa.fi-palvelun käyttöön alkuvuodesta 2019 saatuamme suosituksen palvelusta. Palvelun käyttöönotto oli helppoa ja mutkatonta, jonka lisäksi olemme olleet asiakaspalveluun tyytyväisiä.

Kysymyksiin on aina saanut vastauksen nopeasti ja henkilökohtainen käynti yrityksessämme auttoi työntekijöitämme pääsemään helposti palveluun sisään. Helppokäyttöisyys ja selkeys ovat palvelun ehdottomia plussia ja voin suositella palvelua ehdottomasti muillekin. Kiitos kuluneesta ja työniloa Duunissa.fi-porukalle.
Sara Juhola
Gastroboda Oy

Kuljetus ja logistiikka

Kuuskanta
Expeditors
Muuttopalvelu Movecon
ILP-Group
työajanseuranta duunissafi ja asiakas Kengurut.
Muuttopalvelu Kengurut on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun muuttoyritys. Olemme käyttäneet Duunissa.fi-palvelua jo vuodesta 2016 ja yksi palvelun valinnan kriteereistä oli sen nopea ja vaivaton käyttöönotto.

Lisäksi olemme saaneet siitä suuren avun työntekijöiden tuntiseurantaan ja huomanneet sen jopa säästävän palkkakustannuksissa, kun tunnit ovat tarkasti ja nopeasti selvillä. Myöskään työntekijöiden aikaa ei tämän avulla mene tuntien erilliseen raportointiin. Voin lämpimästi suositella Duunissa.fi-palvelua työajanseurantaan.
Otso Pöyhönen
Muuttopalvelu Kengurut

Asiantuntijapalvelut

Jonna Jaaskelainen
Palvelun helppous viehättää. Leimaukset onnistuvat todella helposti. Duunissa.fi on tehostanut toimintaamme huomattavasti tuntiseurannan ja palkanlaskennan osalta. Yrittäjänä koen, että Duunissa.fi poistaa kokonaisen työvaiheen itseltäni, jolloin aikaa säästyy muihin asioihin.
Jonna Jääskeläinen
Kontrasti Oy

Tapahtumat & matkailu

Arctic Lifestyle
VES Event Solutions
Eräsusi Huskies
Kilpissafarit

Siivous

Siivouspalvelut Chagua
TAF Clean
BNA siivois & rakennus
KLV Siivouspalvelu
työajanseuranta duunissafi ja asiakas Freshico Puhtauspalvelut.
Freshico Puhtauspalvelut on yrityksesi ja taloyhtiösi pitkäaikainen siivouskumppani pääkaupunkiseudulla. Olemme käyttäneet Duunissa-palvelua vuodesta 2017 alkaen. Saimme suosituksen yhteistyöyritykseltämme. Palvelu on todella helppokäyttöinen ja työntekijämme ovat pitäneet siitä.

Tiedon säilytys onnistuu kätevästi, joten erillisestä dokumentoinnista ei tarvitse huolehtia. Pakettihinnoittelu on myös ollut toimiva ratkaisu yrityksellemme osa-aikaisten työsuhteiden vuoksi. Palvelu on selkeä ja mobiilityöajanseurannan käyttö on yksinkertaista opastaa.
Laura Rossi
Freshico Puhtauspalvelut

Vähittäiskauppa

Urheilu & liikunta

AKK Autourheilu
Cheer Stars
Hirvivaaran Golf