Usein kysytyt kysymykset

Q: Mikä on Duunissa.fi?

A: Duunissa.fi on työajanseuranta- / kellokortti-palvelu, joka toimii mobiililaitteissa ja selaimessa. Duunissa.fi - palvelun avulla siirryt digitaaliseen työajanseurantaan ja voit unohtaa paperiset tuntilaput. Duunissa.fi on erittäin helppokäyttöinen työajanseuranta- / kellokortti-palvelu, jossa työaikaleimaukset tapahtuvat helposti yhdellä napin painalluksella.

Q: Miten käytät Duunissa.fi työajanseuranta-palvelua?

A: Duunissa.fi - työajanseuranta otetaan käyttöön aloittamalla ensin 30 päivän ilmainen kokeilujakso, joka ei vielä sido mihinkään. Rekisteröityäsi palveluun saat sähköpostiisi admin- ja työntekijätunnukset. Työntekijätunnuksilla voit tehdä työaikaleimauksia ja admin-tunnuksilla hallitset yrityksesi tietoja, lisäät työntekijöitä & projekteja, tarkastelet raportteja yms. 30 päivän jälkeen voit päivittää pakettisi työntekijämäärän mukaisesti.

Työntekijät voivat ladata mobiiliapplikaation Androidille Google Play - kaupasta ja iOSille Applen Appstoresta. Palvelua voidaan käyttää myös selainpohjaisesti millä tahansa verkkoyhteydellä varustetulla mobiililaitteella. Applikaatioon kirjaudutaan työntekijätunnuksilla, jonka jälkeen voidaan aloittaa työaikaleimaukset. Työaikaleimauksiin voidaan lisätä myös projekteja, tuotteita, korvauksia, työvuoron tapahtumia yms. tietoja.

Q: Mistä voin ladata Duunissa.fi - työajanseurantapalvelun applikaation?

A: Applikaatio on ladattavissa Androidille Googlen Play - kaupassa, sekä iOS:ille Applen Appstoressa. Applikaation nimi on Duunissa.fi.

Q: Mikä on Admin-paneeli?

A: Admin-paneeli on yrityksen hallintapaneeli, jossa hallitset yrityksesi tietoja, asetuksia, työntekijöitä, projekteja, tuotteita, poissaoloja ja tarkastelet raportteja yms. Admin-paneeli on työkalu henkilölle, joka valvoo työntekijöiden työaikoja. Admin-paneeliin pääset kirjautumalla pääkäyttäjä-tunnuksillasi duunissa.fi - palveluun. Huom! Admin-paneeli toimii ainoastaan selaimessa. Admin-paneelia varten ei ole erillistä mobiiliapplikaatiota.

Q: Mistä löydän työaikaraportit?

A: Admin-paneelista löydät laajan raporttijärjestelmän. Kirjaudu admin-paneeliin ja näet raportit-välilehden oikeassa laidassa.

Q: Minkälaisia raportteja on saatavilla?

A: Duunissa.fi - työajanseuranta- / kellokortti-palvelun kattava raporttijärjestelmä tuottaa selkeitä raportteja jokaiseen tarpeeseen. Raporteissamme on laajasti sarakkeita, joista raportin tekijä pystyy itse raporttia tehdessään valitsemaan mitä hän haluaa raporttiin mukaan. Raportit ovat saatavana tulostusystävällisissä web-, xls-, csv- ja pdf-muodoissa.

Q: Miten Duunissa.fi - palvelun GPS toimii?

A: Duunissa.fi - palvelun GPS paikantaa työntekijän sisään/ulos leimauksen aikana olevat sijaintitiedot. Työntekijän sijaintitiedot näkyvät admin-paneelista. GPS ei seuraa työntekijää koko ajan. Ainoastaan leimauksista jää GPS-sijainti.

Q: Kuinka monta työtekijää voin luoda palveluun?

A: Työntekijöiden maksimimäärä riippuu käyttämäsi Duunissa.fi - työajanseuranta- / kellokortti-palvelun paketin koosta. Pakettien koot löydät Hinnat-välilehdeltä. https://duunissa.fi/hinnat

Q: Mitä ovat Duunissa.fi - palvelun osastot?

A: Osastot voivat olla yrityksesi osastoja (esim. tuotanto, myynti, hallinto),alihankkijoita tai tytäryhtiöitä. Osastoihin liitetään työntekijöitä.

Q: Mitä ovat Duunissa.fi - palvelun projektit?

A: Duunissa.fi - työajanseuranta- / kellokortti-palvelun projekteilla on monia käyttötarkoituksia. Niiden pääasiallinen tarkoitus on kuitenkin toimia projekteina, asiakkaina, kohteina tms. leimauskohteina. Työntekijät voivat tehdä työaikaleimauksia projektikohtaisesti, jolloin työaika saadaan tietystä projektista esim. laskutusta varten. Näin projektikohtaista työaikaa on helppo seurata. Projekteja voidaan käyttää myös eri työvaiheiden seurantaan.

Q: Kuinka monta projektia voin luoda Duunissa.fi - palveluun?

A: Projekteja voit luoda rajattomasti.

Q: Mitä ovat Duunissa.fi - palvelun projektiryhmät?

A: Projektiryhmät mahdollistavat kaksitasoisen valinnan projekteille. Niitä suositellaan käytettäväksi silloin kuin projekteja on paljon. Tällöin työntekijällä on helpompi valita projekti valitsemma ensin projektiryhmä (esim. Helsinki, Espoo, Vantaa), ja sen jälkeen projekti (Projekti 1, Projekti 2, Projekti 3). Projektiryhmiä ei ole pakko käyttää.

Q: Mitä ovat Duunissa.fi - palvelun tuotteet?

A: Tuotteet mahdollistavat työvuoron lisätietojen keräämisen. Tuotteet voivat olla perinteisiä (naula, lauta, ruuvi, mutteri) tuotteita, joista kirjataan käytetty kpl-määrä. Tuotteet voivat toisaalta olla myös esim. tehtyjä työvaiheita (esim. kukkien kastelu, nurmikon leikkuu), joilla merkataan tietty työvaihe tehdyksi. Työntekijä kirjaa tuotteiden käytön työvuoron lopettamisen yhteydessä. Jos työvuoroleimaus tehdään tiettyyn projektiin, kohdistuu tuotteet myös tiettyyn projektiin. Tuotteet mahdollistavat siis myös tarkan tarvikeseurannan projektien osalta.

Q: Kuinka monta tuotetta voin luoda Duunissa.fi - työajanseuranta- / Kellokortti-palveluun?

A: Tuotteita voit luoda rajattomasti.

Q: Onko Duunissa.fi - palvelussa liukumat / työaikapankki?

A: Kyllä. Työaikapankki voidaan ottaa käyttöön asetuksista.

Q: Mitä maksaa Duunissa.fi - palvelun käyttö?

A: Duunissa.fi - työajanseurantapalvelun hinta riippuu työntekijöiden määrästä. Saatavilla on S-XL - paketit työntekijämäärästä riippuen. Tarkemmat hinnat löydät Hinnat-välilehdeltä https://duunissa.fi/hinnat.

Q: Miksi käyttäisit Duunissa.fi - palvelua?

A: Työajanseuranta on Suomessa lakisääteinen vaatimus, joka on pakollinen myös kuukausipalkkalaisille työntekijöille. Työaikalain mukaan työsopimuksessa määritelty henkilöstön työaika on pystyttävä todistamaan työntekijäkohtaisesti. Duunissa.fi - työajanseuranta- / kellokortti-palvelun avulla hoidat helposti lain vaatimuksen työajanseurannan osalta kuntoon.

Digitaalisella työajanseurannalla saavutetaan monia hyötyjä. Paperisia tuntilappuja ei enää tarvita, säästetään valtavasti aikaa ja rahaa, haamuleimaukset katoavat, kaikki tunnit tulevat laskutettua asiakkailta yms. Katso tarkempi laskelma työajanseurannan tuomista säästöistä https://duunissa.fi/miksi.

Q: Kenelle Duunissa.fi - työajanseuranta- / Kellokortti-palvelu soveltuu?

A: Duunissa.fi soveltuu kaikille yrityksille, jotka seuraavat työntekijöiden työaikaa. Duunissa.fi - palvelu soveltuu rakennusalalle, toimistoon, liikkuvalle työntekijälle, tehtaaseen, kuljetusliikkelle yms.

Q: Voiko Duunissa.fi - palvelua käyttää myös kiinteässä kohteessa?

A: Kyllä. Tarjoamme myös seinään kiinnitettävän kiinteän leimauslaitteen. Toimitamme käyttövalmiin leimauslaitteen, johon työntekijät leimaavat työaikansa RFID-tageillä tai korteilla. Leimausväline voi olla myös sirullinen henkilökortti.

Q: Miten kiinteä leimauslaite toimii?

A: Toimitamme käyttövalmiin leimauslaitteen, joka kiinnitetään seinään tai muuhun kohteeseen. Laite yhdistetään verkkoon ja työntekijöille annetaan numerolliset RFID-tunnisteet (jotka merkitään työntekijän tietoihin admin-paneelissa). Työntekijät voivat sen jälkeen tehdä työaikaleimauksia.

Leimauslaite rekisteröidään Admin-paneelin asetukset kohdasta ”Applikaatio,” ja aktivoidaan syöttämällä leimauslaitteen applikaatioon admin-paneelissa näkyvä käyttäjätunnus ja salasana.

Q: Miten Duunissa.fi - palvelun tietoturvasta on huolehdittu?

A: Palveluamme käytetään HTTPS/SSL-salatun yhteyden välityksellä eli tiedot liikkuvat salatusti käyttäjän ja palvelimen välillä. Ulkoistetuista virtuaalipalvelimista vastaa Microsoft Azure. Käyttämämme virtuaalipalvelimet sijaitsevat EU-alueella. Tiedot salataan liikenteessä (In-transit) sekä säilytettäessä (At-rest). Lisätietoja tietoturvasta Azuren palvelimilla löytyy Azuren dokumentaatiosta.

Q: Kuinka pitkäksi aikaa sitoudun palveluun?

A: Tilauksissamme on käytössä kuuden (6) kuukauden laskutusväli. Sitoudut siis kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan. Huom! Tämä koskee vain maksullisia paketteja. 30 päivän ilmainen kokeilujakso ei sido mihinkään.

Q: Miten saan yhteyden asiakaspalveluunne?

A: Palvelemme arkisin klo 8-16. Voitte olla yhteydessä sähköpostitse (tuki(a)duunissa.fi), puhelimitse 010 3244 334 tai sivustollamme näkyvän live-chatin välityksellä.