Työajanseuranta rakennusalalle

Haussa työajanseuranta rakennusalalalle? Hyvä työajanseuranta mahdollistaa helpon tuntikirjanpidon palkanmaksua varten. Helppokäyttöinen työajanseurantajärjestelmä auttaa myös raportoimaan yrityksen asiakkaille työtuntien todellisen kohdentumisen. Työajanseuranta pohjalta voidaan myös johtaa projektien laskutus. Lisäksi työajanseurantaa voidaan hyödyntää rakennusalalla esimerkiksi ylitöiden seuraamiseen sekä tuotteiden, korvausten ja muiden kulujen seurantaan.

Työajanseuranta rakennusalalle nopeuttaa monia työvaiheita.

Työajanseuranta rakennusalalle mobiilissa – Duunissa.fi

Työajanseuranta on järkevä toteuttaa sähköisenä. Tuntilaput voidaan korvata älypuhelimessa toimivalla työajanseurannalla, jonka jälkeen sisään- ja ulosleimaukset hoituvat helposti suoraan Duunissa.fi-työajanseurantasovelluksella. Raportit löytyvät helposti luettavassa muodossa pilvipalvelusta, josta ne voidaan lähettää eteenpäin. Rakennusalan yrityksillä on usein samaan aikaan useita työkohteita ja Duunissa.fi-työajanseurantajärjestelmän avulla tunnit kohdistuvat myös projekteittain suoraan tarkasteltavaksi.

Helpompaa työajanseurantaa

Hyvä työajanseurantajärjestelmä ei ole rasite vaan yrityksen toimintaa tehostava palvelu. Olemme panostaneet Duunissa.fi-työajanseurantapalvelun helppokäyttöisyyteen kolmella toimintaamme ohjaavalla tekijällä:
Työajanseurantasovelluksen käyttö on luontevaa rakennusalalla.

Työajanseurannan ominaisuudet

Duunissa.fi-työajanseuranta tarjoaa käyttäjilleen monenia ominaisuuksia. Voit käyttää työajanseurantasovellustamme joko perusominaisuuksilla tai valita käyttöön haluamanne lisäominaisuudet. Tärkeää on, että työajanseurannasta löytyy lain vaatimat ominaisuudet kuten esimerkiksi työaikapankki.
Tuntikirjaukset

Tuntikirjaukset

Sijaintitiedot

Sijaintiominaisuudet​

Projektit

Projektit

Tuotteet

Tuotteet

Raportit

Raportit

icon-työaikapankki

Työaikapankki​

icon-tiedotteet

Tiedotteet

icon-kalenteri

Lomakalenteri

icon-leimauslaite

Leimauslaite

Mobiili

Mobiili

icon-korvaukset

Korvaukset

icon-poissaolot

Poissaolot​

Työajanseurannan hyödyt

Toimiva työajanseuranta rakennusalalle parantaa yrityksen tehokkuutta ja luo yritykselle suoraa ajan ja rahan säästöä. Työajanseuranta ei ole tärkeä ainoastaan työnantajalle, vaan siitä on hyötyä myös työntekijälle. Omia tunteja voi seurata tarkemmin, ylityöt tulee merkatuksi, oman tehokkuuden seuraaminen on helpompaa ja oikeusturva työaikojen suhteen on kunnossa.

Lisäksi mobiilin työajanseurannan kirjaaminen on huomattavasti helpompaa ja vähemmän aikaa vievää kuin paperisten tuntilappuejen täyttäminen.

Rakennusalan työajanseuranta hyödyttää monilla tavoilla yritystä.
Rakennusalan työajanseuranta soveltuu kaiken kokoisille yrityksille.

Kenelle työajanseurantajärjestelmä soveltuu?

Duunissa.fi-työajanseuranta soveltuu alasta riippumatta kaikkeen työajanseurantaan ja kaiken kokoisille yrityksille. Asiakkaitamme toimii rakennusalan lisäksi esimerkiksi LVI-alalla, kuljetusalalla, siivousalalla ja työajanseurantasovellustamme käytetään niin liikkuvassa työssä kuin toimistotyössä ja niin ulkona kuin sisälläkin.

Duunissa.fi-työajanseuranta on saatavilla sekä työntekijöidenpuhelimiin asennettavana sovelluksena että kiinteällä leimauslaitteella. Kiinteän leimauslaitteen työaikaleimaukset tapahtuvat RFID-tunnisteilla.