Tuntikirjaus sähköisenä

Tuntikirjaukset sähköisenä mobiilisovelluksena

Tuntikirjaus on nykyään helpointa ja nopeinta tehdä asiaan suunnitellulla tuntikirjaussovelluksella. Yrityksillä on nykyisin valittavana monia erityyppisiä palveluita ja niiden sisällä vielä palvelukokonaisuuksia. Pääasia on, että tuntikirjaussovellus vastaa yrityksen tarpeisiin ja on helppo sekä intuitiivinen käytettävä. Tuntikirjausten tekeminen ei saa olla paikasta riippuvaista ja siksi on tärkeää, että palvelua voidaan käyttää niin toimistolla, etätöissä kuin liikkeelläkin.

Kuin sähköinen tuntikirjaus kohdistetaan suoraan esimerkiksi projektikohtaisesti, helpotetaan paitsi laskutusta myös raportointia sekä sisäisesti että yrityksen asiakkaille. Lisäksi tuntikirjausten luotettava seuraaminen tukee myös työntekijöiden hyvinvointia auttamalla varmistamaan, että tarvittavat lepoajat toteutuvat.


Aloita 30 päivän ilmainen kokeilu


Tilaa esittely

Tuntikirjaus käynnissä android-sovelluksessa.

Tuntikirjaukset, lomat ja korvaukset sähköisesti – Duunissa.fi

Sähköinen tuntikirjaus on järkevää ottaa käyttöön varsinkin toimistotyössä. Kun työajat voivat joustaa iltoihin ja työtä voidaan tehdä niin toimistolta, kotoa kuin mökiltäkin, täytyy käytettävän järjestelmän sopeutua yrityksen toimintatapoihin. Tuntikirjaussovellus on työntekijöiden käytettävissä sekä mobiili- että web-sovelluksena, jonka lisäksi toimistossa voidaan tarvittaessa käyttää edelleen kiinteää leimauslaitetta rinnalla.

Helpompaa työajanseurantaa

Hyvä tuntikirjaussovellus ei ole rasite vaan yrityksen toimintaa tehostava palvelu. Olemme panostaneet Duunissa.fi-palvelun helppokäyttöisyyteen kolmella toimintaamme ohjaavalla tekijällä:

  • Käyttöönoton täytyy olla yritykselle nopeaa ja helppoa.
  • Käytön täytyy olla työntekijälle yksinkertaista, ei ylimääräistä vaivaa synnyttävää.
  • Raporttien täytyy olla kattavia, mutta helposti lähestyttäviä.

Tuntikirjaus pääkäyttäjäpuolella.

Duunissa.fi – sähköisen tuntikirjauksen ominaisuudet

Duunissa.fi-palvelusta löydät toimistotyön tärkeimmät ominaisuudet. Työaikapankki pitää kirjaa työaikasaldosta, tuntikirjaukset on mahdollista kohdistaa ei työkohteille, työntekijöiden lomat ja poissaolot saadaan samaan palveluun ja yritykselle tiedot ovat käytettävissä selkeiden raporttien kautta. Jos toimistoon halutaan perinteisempää kellokorttia, onnistuu sekin leimauslaitteella, jota voi käyttää rinnan Duunissa.fi-sovelluksen kanssa.

Tuntikirjaukset

Tuntikirjaukset

Sijaintitiedot

Sijaintiominaisuudet

Projektit

Projektit

Tuotteet

Tuotteet

Raportit

Raportit

icon-työaikapankki

Työaikapankki​

icon-tiedotteet

Tiedotteet

icon-kalenteri

Lomakalenteri

icon-leimauslaite

Leimauslaite

Mobiili

Mobiili

icon-korvaukset

Korvaukset

icon-poissaolot

Poissaolot​

Sähköinen tuntikirjaus ja laki

Työajanseuranta on Suomen lain mukaan pakottavaa lainsäädäntöä ja jokaisen työntekijän työajasta on pidettävä reaaliaikaista seurantaa. Laki ei ota kantaa siihen, miten tuntikirjausten merkintä ja seuranta tulisi järjestää. Duunissa.fi-palvelunkin olemassaolo kuitenkin perustuu sille näytölle ja palautteelle, että sähköinen tuntikirjaussovellus parantaa yrityksen tehokkuutta ja luo yritykselle säästöjä resurssien paremman kohdistumisen kautta. Tuntikirjausten seurantaa tulisikin tarkastella vähemmän pakon ja enemmän hyötyjen kautta.

Lain mukaan tuntikirjausmateriaali on säilytettävä useiden vuosien ajan.
Tuntikirjaussovellus sopii kaikenkokoisille yrityksille.

Kenelle sähköinen tuntikirjaus soveltuu?

Duunissa.fi-palvelu soveltuu alasta riippumatta kaikkeen työajan seurantaan ja kaiken kokoisille yrityksille. Asiakkaitamme toimii esimerkiksi markkinoinnin, rekrytoinnin, tapahtumatuotannon, konsultoinnin ja varainhoidon parissa.

Työajanseuranta ei ole muuttunut toimistoissa tarpeettomaksi, mutta se on muuttanut muotoaan. Duunissa.fi vastaa tähän muutokseen.