Duunissa.fi
leimauslaite

Duunissa.fi leimauslaite aloitusnäkymä.

Leimauslaite osana Duunissa.fi-palvelua

Duunissa.fi-palveluun on mobiilileimauksen rinnalle mahdollista liittää kiinteä leimauslaite työvuoroleimauksia varten. Varsinaisen laitteen lisäksi tarvitaan soveltuvat RFID-tunnisteet, jotka voidaan tilata leimauslaitteen yhteydessä meiltä.

Leimauslaitetta voidaan käyttää ainoana leimausmenetelmänä tai limittäin muiden käyttöliittymien kanssa. Työntekijä voi esimerkiksi leimata vuoronsa alkaneeksi leimauslaitteella ja päättää vuoron mobiilisovelluksella.

Laite vaatii toimiakseen virtalähteen sekä verkkoyhteyden. Laite on varustettu omalla akulla ja siihen on mahdollista asentaa SIM-kortti, joten tarvittaessa sitä voidaan akun keston puitteissa käyttää myös liikkuvana leimauspisteenä.

Tutustu myös Duunissa.fi-palvelun muihin ominaisuuksiin.

Duunissa.fi leimauslaite työvuoropainikkeet.

Projektivalinta leimauslaitteella

Leimauslaitteen asetuksista voidaan määritellä, miten laitetta käytetään projektivalinnan yhteydessä. Laite voidaan asettaa pelkkään sisään- ja ulosleimaukseen, tai kohdistaa se tietylle projektille. Tällöin työntekijän aloittaessa työvuoron, kirjautuvat työtunnit automaattisesti ennalta määriteltyyn projektiin.

Leimauslaitekohtaisesti voidaan ottaa käyttöön myös työvuoron hallintapainikkeet. Tällöin työntekijä voi valita haluamansa projektin sekä luonnollisesti vaihtaa projektia kesken työvuoron. Hallintapainikkeista myös aloitetaan ja lopetetaan tauot ja matkat.

MITEN ALKUUN?

1.

Lisää uusi laite pääkäyttäjän asetuksista.

2.

Lisää RFID-tunnisteet työntekijöiden tietoihin.

3.

Asenna Duunissa.fi-leimauslaite kohteeseen.

4.

Liitä laite verkkoon ja kirjaudu sovellukseen leimauslaitetunnuksella.

Työajanseurantaa leimauslaitteella

Duunissa.fi – työajanseuranta & leimauslaite

Työajanseurantaa leimauslaitteella? Duunissa.fi – työajanseurantaa voidaan käyttää myös kiinteällä leimauslaitteella. Työntekijät tekevät työaikaleimaukset RFID-tunnisteilla. Leimauslaitetta voidaan käyttää työajanseurannan ainoana leimausmenetelmänä tai yhdessä muiden käyttöliittymien esim. applikaatioiden rinnalla. Työntekijä voi esimerkiksi leimata vuoronsa alkaneeksi leimauslaitteella ja päättää vuoron mobiilisovelluksella. Leimauslaite vaatii toimiakseen virtalähteen sekä verkkoyhteyden. Laite on varustettu omalla akulla ja siihen on mahdollista asentaa SIM-kortti, joten tarvittaessa sitä voidaan akun keston puitteissa käyttää myös liikkuvana leimauspisteenä.

Miten leimauslaite otetaan käyttöön?

Työajanseuranta kiinteällä leimauslaitteella on erittäin helppoa.
  1. Pääkäyttäjän asetuksista otetaan leimauslaite käyttöön. Saat yksilöivän koodin.
  2. Syötä koodi leimauslaitteeseen kännistyksen yhteydessä.
  3. Laita laite verkkoon.
  4. Yhdistä RFID-tunnisteet työntekijään.
  5. Aloita työajanseuranta
Leimauslaitteen asetuksista voidaan myös määritellä, miten laitetta käytetään projektivalinnan yhteydessä. Laite voidaan asettaa pelkkään sisään- ja ulosleimaukseen, tai kohdistaa se tietylle projektille. Tällöin työntekijän aloittaessa työvuoron, kirjautuvat työtunnit automaattisesti ennalta määriteltyyn projektiin. Leimauslaitteella voidaan käyttää myös muita työvuoron hallintapainikkeita kuten poissaolot, matkat yms.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

    Tämä sivusto on suojattu Googlen reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojakäytäntöä sekä käyttöehtoja sovelletaan.