Kellokortti mobiiliin tuntikirjanpitoon – työajanseuranta asiantuntijatyössä

Kellokortti on edelleen tarpeellinen myös asiantuntijatyössä. Yrityksen tarpeisiin soveltuva palvelu auttaa esimerkiksi projektikohtaisessa tuntiseurannassa, helpottaen paitsi laskutusta myös raportointia sekä sisäisesti että yrityksen asiakkaille.

Työajan seuraaminen tukee myös asiantuntijoiden hyvinvointia. Moni tekee töitä epäsäännöllisillä työajoilla ja nykyaikainen sähköinen kellokortti auttaa varmistamaan, että myös asiantuntijan lepoajat toteutuvat.

Kellokortti sovelluksena – Duunissa.fi

Kellokortti on järkevää ottaa käyttöön sovelluksena varsinkin asiantuntijatyössä. Kun työajat voivat joustaa iltoihin ja työtä voidaan tehdä niin toimistolta, kotoa kuin mökiltäkin, täytyy käytettävän järjestelmän sopeutua työelämän muutoksiin. Toimiston vanha kellokorttilaite on syytä päivittää jokaisen työntekijän mukana kulkevaan mobiilisovellukseen.

Helpompaa työajanseurantaa

Hyvä kellokorttijärjestelmä ei ole rasite vaan yrityksen toimintaa tehostava palvelu. Olemme panostaneet Duunissa.fi-palvelun helppokäyttöisyyteen kolmella toimintaamme ohjaavalla tekijällä:

Duunissa.fi-kellokorttipalvelun ominaisuudet

Duunissa.fi-palvelusta löydät asiantuntijatyöhön tärkeimmät ominaisuudet. Työaikapankki pitää kirjaa työaikasaldosta, tuntikirjaukset on mahdollista kohdistaa ei työkohteille, työntekijöiden lomat ja poissaolot saadaan samaan palveluun ja yritykselle tiedot ovat käytettävissä selkeiden raporttien kautta. Jos toimistoon halutaan perinteisempää kellokorttia, onnistuu sekin leimauslaitteella, jota voi käyttää rinnan Duunissa.fi-sovelluksen kanssa.

Tuntikirjaukset

Tuntikirjaukset

Sijaintitiedot

Sijaintiominaisuudet

Projektit

Projektit

Tuotteet

Tuotteet

Raportit

Raportit

icon-työaikapankki

Työaikapankki​

icon-tiedotteet

Tiedotteet

icon-kalenteri

Lomakalenteri

icon-leimauslaite

Leimauslaite

Mobiili

Mobiili

icon-korvaukset

Korvaukset

icon-poissaolot

Poissaolot​

Sähköisen kellokortin hyödyt

Työajanseuranta parantaa yrityksen tehokkuutta ja luo yritykselle säästöjä resurssien paremman kohdistumisen kautta. Seuranta ei ole tärkeä ainoastaan työnantajalle, vaan siitä on hyötyä myös työntekijälle. Omia tunteja voi seurata tarkemmin, ylityöt tulee merkatuksi, oman tehokkuuden seuraaminen on helpompaa ja oikeusturva työaikojen suhteen on kunnossa. Lisäksi mobiili työaikakirjaaminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa, kuin esimerkiksi erillisen excel-taulukon ylläpitäminen omana kellokorttina.

Kenelle Duunissa.fi kellokortti soveltuu?

Duunissa.fi-palvelu soveltuu alasta riippumatta kaikkeen työajan seurantaan ja kaiken kokoisille yrityksille. Asiakkaitamme toimii esimerkiksi markkinoinnin, rekrytoinnin, tapahtumatuotannon, konsultoinnin ja varainhoidon parissa.

Kellokortti ei ole muuttunut asiantuntijatyössäkään tarpeettomaksi, mutta se on muuttanut muotoaan. Duunissa.fi vastaa tähän muutokseen.