Ilmainen työajanseuranta-Excel yrityksenne käyttöön

Työajanseuranta-Excel on yksi menetelmä järjestää työajanseuranta yrityksessä. Työajanseuranta on Suomen lain mukaan pakottavaa lainsäädäntöä. Duunissa.fi-palvelu tarjoaa ilmaiseksi käyttöön työajanseuranta-Excelin.

Työajanseurannalle ei ole kuitenkaan asetettu tarkkaa määrämuotoa. Siksi yrityksissäkin käytännöt ovat kirjavia. Monet työajanseurantaa aloittelevat yritykset hyödyntävät työajanseurannassa aluksi Exceliä tai muuta manuaaliseen tietojensyöttöön pohjaavaa tapaa.

Teimme niille yrityksille, jotka eivät vielä koe tarpeelliseksi sähköiseen työajanseurantaan siirtymistä, ilmaisen tuntiraporttipohjan ladattavaksi omaan käyttöön. Excel-tuntilappua voidaan täyttää joko suoraan Excelin kautta tai tulostaa täytettäväksi käsin.

Yritykset jotka haluavat testata sähköistä työajanseurantaa, voivat ottaa Duunissa.fi-työajanseurantapalvelun ilmaiseksi käyttöön 30 päivän kokeilujaksolle. Kokeilujakso ei sido yritystä mihinkään.

Lataa valmis työajanseuranta-Excel ilmaiseksi

Työajanseuranta-Excel on rakennettu niin, että siihen voidaan merkitä sekä työntekijän työtunteja että projektien tunteja. Lomakkeeseen voidaan merkitä myös lounastauon kesto ja excelissä täytettynä se laskee kokonaistunnit puolestasi vähentäen tauot. Lomaketta voi tietysti myös muokata haluamakseen, jos siitä jotain puuttuu.


    Tämä sivusto on suojattu Googlen reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojakäytäntöä sekä käyttöehtoja sovelletaan.